Μία εβδομάδα αφιερωμένη στο ΜΟ-ΤΟ Κey

Η συμμετοχή του Δημοτικού μας Σχολείου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΜΟ-ΤΟ Key του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Μαΐου με την υποδοχή της πολυβραβευμένης μουσικού Valerie Schweighofer στη Λέσβο, συνεχίστηκε την Τρίτη με την επίσκεψή της στο σχολείο μας, τη συνεργασία της με τους μαθητές της Στ’ τάξης για την οργάνωση της ενδοσχολικής συναυλίας και την ξενάγησή της στην Άγρα, ακολούθησε την Τετάρτη η ενδοσχολική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής με τη συμμετοχή των μαθητών μας και ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής με τη συναυλία κλασικής μουσικής που δόθηκε για το κοινό!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Άγρας ευχαριστεί τον κ. Χατζηιωάννου Χριστόδουλο, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κεραμίου Λέσβου, και τους μαθητές του για την άψογη συνεργασία μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών στα πλαίσια του προγράμματος. Ευχαριστεί τους γονείς των μαθητών της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άγρας, τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Άγρας, τον κύριο Βουρανή, μέλος της σχολικής επιτροπής Δυτικής Λέσβου, και την κα Πελαγία Γιαννή που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς όλες αυτές τις μέρες.

Τέλος, ευχαριστεί τις αντιδημάρχους Δυτικής Λέσβου κα Ασανούλα Κοκκινέλλη, κα Ζαχαρούλα Ιωακείμ και κα Βατή Αφροδίτη, τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Βούλγαρη, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Στρατάκη η οποία και βράβευσε τους μαθητές μας, τους Σχολικούς Συμβούλους κα Μπούμπα και κα Τζουρά, τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου Γέρας, όλους τους συναδέλφους-εκπαιδευτικούς και όλους τους συμπολίτες μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας με την παρουσία τους τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τα παιδιά, αλλά και τον δημοσιογράφο Θεόφιλο Μυζίκα που πήρε συνέντευξη από τους μαθητές μας και κάλυψε όλη την εκδήλωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review