Ανοίγουμε ξανά! Μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων του ΔΣ Άγρας

Για αρχή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία μας σε σχέση με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην οποία κληθήκαμε να συμμετάσχουμε. Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων και κάνατε το δύσκολο έργο μας πιο εύκολο. Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και μέχρι τις 26 Ιουνίου τα παιδιά θα επιστρέψουν και πάλι στο σχολείο. Αν και φαίνεται ότι επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας, ο κίνδυνος ακόμη δεν έχει περάσει οπότε θα χρειαστεί να πειθαρχήσουμε σε νέους κανόνες για την ασφαλή λειτουργία του σχολείου.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Οι γονείς των οποίων τα παιδιά ή οι ίδιοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν αποφασίσει να μη στείλουν αυτό το διάστημα τα παιδιά τους στο σχολείο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν το σχολείο.
  2. Όσοι γονείς συνοδεύετε τα παιδιά σας στο σχολείο θα αφήνετε το παιδί να μπαίνει μόνο του στον προαύλιο χώρο και το μεσημέρι θα το περιμένετε επίσης έξω από το χώρο του σχολείου.
  3. Θα μπορείτε να έρχεστε για όποια δουλειά ή ενημέρωση σας στο σχολείο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
  4. Αν αντιληφθείτε ότι το παιδί σας ανεβάσει δέκατα ή και πυρετό δεν το στέλνετε στο σχολείο και ενημερώνετε αμέσως τον γιατρό σας αλλά και το σχολείο.
  5. Θα πρέπει να φροντίσετε τα παιδιά σας να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους ατομικό μπουκαλάκι με νερό ή παγουράκι γιατί θα απαγορεύεται η χρήση της βρύσης του προαύλιου χώρου για να πίνουν νερό.
  6. Θα πρέπει να φροντίσετε να έχουν φαγητό μαζί τους ή να προμηθεύονται το φαγητό τους από τον φούρνο ΠΡΙΝ έρθουν στο σχολείο γιατί δε θα επιτρέπεται να το παραγγέλνουν την ώρα του διαλείμματος, όπως γινόταν, ώστε να αποφεύγουμε τον συνωστισμό στην πόρτα.
  7. Τα παιδιά δεν θα επιτρέπεται να δανείζονται σχολικά είδη (μολύβια, γόμες, κόλλες, ψαλίδια κτλ.) άρα θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχουν στις τσάντες τους.
  8. Τα παιδιά θα έρχονται και θα σχολάνε κανονικά στις ώρες που ίσχυαν και πριν την πανδημία του κορωνοϊού.
  9. Μετά από οδηγίες του Υπουργείου δε θα γίνουν ούτε εκδηλώσεις ούτε οργανωμένες εκδρομές και επισκέψεις για αυτό το διάστημα λειτουργίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

                                                                                                  Σύλλογος Διδασκόντων Δ.Σ. Άγρας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review