Moυσικές συναυλίες!

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 9:30 το πρωί σας προσκαλούμε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής στη συναυλία κλασικής μουσικής που διοργανώνουν η Στ’ τάξη του σχολείου μας και η Ε’ και Στ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κεραμίου σε συνεργασία με τη Γερμανίδα Βιολίστρια Valerie Schweighofer στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ΜΟ-ΤΟ KΕΥ υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου.  Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Η αφίσα μας είναι δημιουργία της μαθήτριας της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άγρας, Στρατίνας Βουρανή!

Την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 20:00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συναυλία και με τους τρεις μουσικούς που έχουν έρθει από το εξωτερικό καλεσμένοι από το Φεστιβάλ Μολύβου στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, την οποία συνδιοργανώνουν τα Δημοτικά Σχολεία Άγρας, Κεραμίου, Βαρειάς και το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Μυτιλήνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Η αφίσα μας είναι δημιουργία της μαθήτριας της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άγρας, Ασανούλας Ουζουνέλλη! Σας περιμένουμε!!!

Ευχαριστούμε την κα Πετρά Λεμονιά και την κα Λητώ, υπεύθυνες του προγράμματος, για την ευκαιρία που έδωσαν τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές του σχολείου μας να ζήσουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review