Mάρτιος!

Μάρτιος…Ένας μήνας γεμάτος από ήχους, χρώματα και συναισθήματα! Όλον αυτόν τον μήνα διαβάσαμε κείμενα, ακούσαμε τραγούδια, είδαμε βίντεο, παρατηρήσαμε, κατασκευάσαμε, ζωγραφίσαμε, χορέψαμε, κάναμε πρόβες για τη γιορτή μας!

Ξεκινήσαμε από τα γεγονότα που παρακολουθούμε στις οθόνες μας, τον πόλεμο στην Ουκρανία, συγκρίναμε τον πόλεμο με την ΕΙΡΗΝΗ, και συνεχίσαμε προσπαθώντας να περάσουμε το μήνυμα στα παιδιά του πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την ιστορία μας. Έπειτα, φτάσαμε στην επανάσταση του 1821! Η γιορτή μας ήταν το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς!

Θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέρφους που βοήθησαν στην προετοιμασία της γιορτής, την κα Ραλλού, τη μουσικό μας, για την υπέροχη χορωδία μας, την κα Αρχοντία, τη γυμνάστριά μας, για τους παραδοσιακούς χορούς που έμαθε στα παιδιά, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που και πάλι σε ό,τι χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας, την κ. Αθηνά Σαχτούρη και τη θεατρική ομάδα του ΜΑΚΑΡΕΑ που μας δάνεισαν κάποια πανιά που χρειαστήκαμε για το σκηνικό μας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παρακοίλων “Ροδόδεντρο” για το παραβάν που μας δάνεισε, τον κ. Παναγιώτη Τσιριπλή για τον προβολέα που μας έδωσε, όσους γονείς κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη γιορτή μας, αλλά και όσους νοερά ήταν κοντά μας!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει να το πούμε στoυς μαθητές μας που με πολλή όρεξη δούλεψαν σκληρά πολλές ώρες για να παρουσιάσουν κάτι όμορφο! Τελικά, μαζί με τα παιδιά καταλήξαμε στο ότι «Με Υπομονή, Επιμονή και Συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!». Και του χρόνου! Χρόνια πολλά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review