H τελευταία μας εκδρομή για φέτος!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδρομή αυτής της σχολικής μας χρονιάς στον Μεσότοπο!Ευχαριστούμε την κα Μαγδαληνή Βασίλα που μας έδειξε τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνει διάφορα αντικείμενα από πηλό, την κα Σοφία Κωνσταντιδέλλη που μας εξήγησε τη διαδικασία παραγωγής του ρακιού από σταφύλια και σύκα, τον κ.Λουκά Βακάλη που μας εξέπληξε με το μεράκι και την αγάπη του για την ξυλογλυπτική, και χάρισε μία εικόνα για το σχολείο μας για να μας προστατεύει.

Επίσης, ευχαριστούμε τις γυναίκες του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου που μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά των αμυγδαλωτών, μας έδωσαν την ευκαιρία να φτιάξουμε κι εμείς τα δικά μας σχέδια και να τα γευτούμε, αλλά έδωσαν και παστέλι για όλους μας που θα το μοιράσουμε τη Δευτέρα.

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μεσοτόπου που επέτρεψε στα παιδιά της Ε’ και Στ’ τάξης να έρθουν στο γήπεδο, να γνωριστούν και να παίξουν με τα δικά μας παιδιά των δύο μεγάλων τάξεων, μιας και στο Γυμνάσιο θα είναι συμμαθητές.

Τέλος, ευχαριστούμε την όμορφη παρέα των μαθητών του νηπιαγωγείου που ήταν μαζί μας σε όλη την εκδρομή! Τελικά μπορεί ένα χωριό να είναι τόσο κοντά μας, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά μας εάν δε γνωρίζουμε όλες τις ομορφιές που κρύβει!

Και του χρόνου με υγεία!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review