Υγιεινή διατροφή!

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων και συγκεκριμένα στο σχέδιο δράσης «Στόμα καθαρό-μενού δυνατό!», οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης μελετώντας το πιάτο της υγιεινής διατροφής, που χάρισε σε μεγάλη αφίσα για κάθε τάξη η διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Παναγιώτα Τρυγώνη, έφτιαξαν σουπλά, τα οποία πλαστικοποίησαν, και απόλαυσαν ένα υγιεινό πρωινό όλοι μαζί!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


by Bliss Drive Review